På netop afholdte NutriFair, blev salget af vaskerobot nr. 1.000 fejret.

Et stolt øjeblik for Washpower, som på blot 6 år har opnået dette flotte resultat. 1.000 vaskerobotter fordelt på det meste af verden, som gør nedvask i svinestalde lidt nemmere, meget bedre og ikke mindst forbedrer glæden ved jobbet i stalden!
Nr. 1.000 blev solgt til Asger Krogsgaard Sohold, hvor hans to sønner modtog hædren ved NutriFair med pomp og pragt på Washpowers stand.

Nu går vejen mod nye mål hos Washpower, som fortsætter med at udvikle innovative løsninger til landbruget og optimere enhver vaskeproces der lugter af gris eller kylling.

Levering hos Asger Krogsgaard Sohold

I slut maj leverede vores danske sælger Morten Gramstrup robotten.

Dette er Asger Krogsgaards vaskerobot nr. 4 som de har købt og næsten overflødigt at sige at de selvfølgelig er en tilfreds kunde. Gården købte nemlig den første robot for ca. 4 år siden nu.


Men gården og medarbejderne er virkelig glade for robotterne og ville ikke leve foruden.
 Det var medarbejder Asger (Ikke at forveksle med gårdejer Asger selv) der tog imod robotten.

Da vi spurgte hvad han syntes om robotten, var svaret, at for ham var det bare så meget mere effektivt at vaske med en robot og det gjorde arbejdet meget lettere og bekvemt at udføre, i sammenligning med en manuel vask, som er et fysisk meget hårdt og beskidt job!
 Det passer meget godt i tråd med det vi hører alle steder fra, hvor det for medarbejderne gør så utrolig meget for arbejdsglæden, at have en vaskerobot der tager det værste slæb og medarbejderne kan efterfølgende gøre arbejdet færdig i en nærmest rent og helt støvfri stald.