Home > BoxCleaner X300 vaskerobot

BoxCleaner X300

Effektiv vask af industrikasser og forbedring af arbejdsmiljøet

 

BoxCleaner X300 er udviklet med det formål at fjerne det manuelle vaskearbejde af industrikasser. Dagligt manuelt vaskearbejde er langsommeligt og en hård belastning for kroppen, og derfor tilbyder vi nu en automatisering af vaskeprocessen, som er til at efterkomme – også så økonomien hænger sammen.

Washpower BoxCleaner X300 er baseret på et specialudviklet vaskesystem, der ikke er afhængig af, hvor mange dyser, der er i gang på samme tid. Det minimerer kravene til højtrykspumpen og er strømbesparende. Dyserne flyttes rundt om kasserne og sikrer et begrænset vandforbrug. Er vask af kasser en del af jeres produktionsflow, vil BoxCleaner X300 fra Washpower med garanti være en stor hjælp. Maskinen sørger for, du sparer både tid og ressourcer, og sikrer et bedre arbejdsmiljø.

Tekniske specifikationer

 

Produktnavn : BoxCleaner X300
Kassestørrelse : 500 – 1100 ltr.
Strømforsyning : 400 V / 16 A
Vandforbrug : 26 ltr./min.
Vandtryk : 100 – 180 bar
Materiale : Galvaniseret / Rustfri
Vaskekapacitet : 20 – 40 stk. pr. time

 

Specifikationer

 

Alsidig kassevasker

Washpower BoxCleaner X300 vasker de fleste plastkasser der anvendes i industrien. Kassevaskeren er testet på alt fra kasser til pelsindustrien, fiskeindustrien, affaldshåndtering og kartoffelkasser.

Nem betjening

Maskinens styringsprogram sikrer et jævnt vaskeforløb af kasserne, og forhindrer risiko for ophobning af kasserne i maskinen. Så snart den rene kasse fjernes, starter maskinen selv op igen, og kører en ny kasse ind. Vaskeprogrammet sikrer et jævnt kasseflow og vaskeprocessen er automatiseret således ved påsætning af en ny kasse, kører den rengjorte kasse automatisk ud.

Maskinen gør hele arbejdet

Vaskemaskinen er opbygget således at de beskidte kasser sættes på et bånd med en truck. Dernæst åbnes lågerne ind til vaskezonen automatisk, og kassen kører ind til vask. Herefter hæves kassen så kanterne rengøres.

Solide materialer

Kassevaskeren er solidt opbygget af gode materialer, der sikrer stabil drift og lang holdbarhed, blandt andet den kraftige plastkæde, med rustfrie nagler, der fører kasserne gennem maskinen.

Tilvalg

 

Varmt vand og sæbe

Ved særligt vanskeligt rengøring vil det være muligt både at tilføje varmt vand og/eller sæbe.

Effektiv og felksibel trailerløsning

Hvis dit vaskebehov er fordelt på flere lokationer, kan trailerløsningen være helt rigtig for dig. Traileren kan bestykkes efter behov med indbygget højtrykspumpe og kompressor.

Tåge desinficering

Efter vask er det muligt at desinficere kasserne. Desinficeringen sker via de eksisterende dyser på vaskearmen. Derudover, er der mulighed for tilvalg af udsugning af desinficeringsdampene.

Specialtilpasning

Vi tilbyder også specialtilpasninger. F.eks. i forhold til størrelse og længder på ind- og udløbsbånd, eller helt uden ind- og udløbsbånd.

Washpower A/S

Elmevej 8
7870 Roslev
Denmark

+45 96 96 10 15
info@washpower.com

Follow us

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Book en uforpligtende
demo med nærmeste
Washpower-
forhandler