ProCleaner X100 demonstration

Oplev en X100 vaskerobot i din egen stald – gratis!

Det kan lyde abstrakt og teknisk, at du kan få en robot til at vaske din svinestald ned. Vores X100 vaskerobot er udviklet ud fra det princip, at du som ejer skal kunne betjene den lige så godt som de medarbejdere, der har været med til at lave den. Derfor kommer vi gerne ud til din gård med vores vaskerobot i bilen og giver dig en demonstration. På den måde kan du med egne øjne se, hvor let vores robot er at betjene – og du får en gratis vask oveni.

Få besøg af Morten! 

Vores danske konsulent for X100 vaskerobot hedder Morten Gramstrup og han kommer gerne og besøger dig og din gård. Morten har efterhånden besøgt mange landbrug over hele Danmark og medbringer derfor en masse viden og erfaring om vores robot, og hvordan den passer ind i dit landbrug. Med andre ord, du er i gode hænder med vores kompetente konsulent.
Hvis det lyder fristende med et besøg (der inkluderer en demonstration og en gratis vask) eller du blot har brug for mere information vedrørende vores robotter, kan du udfylde formularen nedenfor – så kontakter Morten dig hurtigst muligt.

Kontakt

Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du har spørgsmål til vores X100 vaskerobot eller vil booke en demonstration og en gratis vask. Vores konsulent Morten Gramstrup sidder også klar på telefonen:

Morten Gramstrup
Salg i DK
(+45) 2960 0104
mg@washpower.com

 

Få en gratis P200 vask

ProCleaner P200 er udviklet til at fjerne en stor del af det hårde manuelle vaskerarbejde, der er ved nedvaskning af kyllingehuse. Den kraftige vandstråle når helt ud på 12 meter, og vasker i en 360 graders vinkel både lofter, gavle, og vægge – helt uden manuelt arbejde! Robotten sikrer optimal og kraftig iblødsætning og sikrer et støvfrit miljø klar til slutvasken.

Du kan kort sagt, koncentrere dig om detaljerne og på de ting der giver dig værdi. Kunne du tænke dig en gratis vask og en demonstration af robotten – Så kontakt os allerede dag!

Vores dygtige konsulent Mogens Vestergaard, som har det primære ansvar for vores P200, sidder klar ved telefonen og computeren. Hvis du udfylder formularen nedenfor, så kontakter han dig hurtigst muligt.

Kontakt

Har du spørgsmål til vores P200 vaskerobot eller fortrækker du at booke en gratis vask og demonstration telefonisk. Så kontakt vores konsulent Mogens Vestergaard på Telefon : 92721013

Mogens Vestergaard
Salg i DK
(+45) 9272 1013
mv@washpower.com