BlueComfort vakuum fiskepumpe

Simpel vakuumpumpe der pumper fisk op til 5 kg

Pumpen er let at håndtere, og det er muligt at placere slanger på maskinen. Til BlueComfort skal der kun tilsluttes el, så er pumpen klar til brug.

Enkel at justere og flytte
Ved hjælp af robuste transporthjul og justerbare støtteben, er det hurtigt og nemt at opstille pumpen og flytte den fra bassin til bassin.

Skånsom pumpning
BlueComfort er i forhold til mange tilsvarende produkter på markedet, udviklet med henblik på at håndtere fiskene så skånsomt som muligt. Den store sugetragt med påsat gummibeskyttelse og specialfremstillede koblinger, er med til at sikre en skånsom sugeproces.

Indbygget separatorkasse
Inden vejning og sortering, separeres alt vandet fra, ved hjælp af et stort risteareal. Vandet ledes tilbage i bassinet.

Konstant pumpning
De vipbare beholdere giver maskinen en konstant pumpning og fungerer helt uden elektronik. Pumpen er enkelt konstrueret, hvilket betyder mindre vedligeholdelse. Herved undgås mange forstyrrende driftsstop, forårsaget af indtrængen af vand i sårbare dele.

Vores dygtige konsulent Mogens Vestergaard, som har det primære ansvar for vores fiskepumpe, sidder klar ved telefonen og computeren. Hvis du udfylder formularen nedenfor, så kontakter han dig hurtigst muligt.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til BlueComfort fiskepumpe eller fortrækker du at booke telefonisk. Så kontakt vores konsulent Mogens Vestergaard på Telefon : 92721013

Mogens Vestergaard
Salg i DK
(+45) 92721013
mv@washpower.com