Sirius Vario

Stationært pumpeskab der giver mulighed for flere simultane vaskeprocesser 

Vores stationære pumpeskab giver mulighed for at sammensætte forskellige pumper og på den måde have flere vaskeprocesser i gang på én gang.

Eksempelvis kan vores vaskerobot rengøre stalde, mens der vaskes manuelt andre steder i produktionen. Sirius Vario kan levere op til 144 liter i minuttet og er dermed den perfekte løsning ved særligt store behov.

Særlige fordele ved Sirius Vario 

  • Selektivt pumpevalg og variabel styring af pumper alt efter behov for flow.
  • Indstilling af max køretid på mellem 0-9 timer, så pumpen stopper automatisk, hvis den er tilkoblet en Washpower vaskerobot.
  • Unikt servicesystem og indbygget timetæller.
  • Vores Water Protection System sikrer minimalt vandspild ved lækage.
  • PLC styring, der tilpasser flow behov under driften samt overvåger pumperne og indikere servicebehov. Via overvågningen sikres ensartet drift på pumperne, hvilket giver mulighed for at servicere dem på samme tid.
  • Vores Vario-modeller starter, når et flow detekteres.
  • Let adgang til pumperne via lågerne i front og på siden.

Beslægtede produkter 

Alpha+

Pro-udgave indenfor højtryksrensere, hvor der er tænkt på både funktionalitet, servicevenlighed og maksimal levetid. Vores højtryksrensere skal være lette at vedligeholde, og derfor har vi udviklet et unikt servicesystem for at øge driftssikkerheden og minimere udgifter til eventuelle reparationer.

Sirius Vario

Stationært pumpeskab der giver mulighed for flere simultane vaskeprocesser. Vores stationære pumpeskab giver mulighed for at sammensætte forskellige pumper og have flere vaskeprocesser i gang på én gang. For eksempel kan vores vaskerobot rengøre stalde, mens der vaskes manuelt andre steder i produktionen.