Poultry washer at Happy Turkey in Austria

I starten af juni drog Mogens Vestergaard afsted til Østrig med Washpowers kyllingehusvasker(P200), som skulle leveres hos vores nye kunde Happy Turkey.

Kyllingehusvaskeren skal nu gøre vaskeprocessen lidt nemmere i fremtiden, når det er tid til nedvask efter hver besætning af kalkuner hos Happy Turkey.

Det er den første levering til en kalkunfarm, normalvis har det været kylling, men P200 fungerer selvfølgelig lige så effektivt her, da setuppet er den samme.

En lille smule historie omkring P200. Efter Washpowers store succes med X100 vaskerobot til svinestalde, blev det besluttet tilbage i 2020 at udvikle P200 til fjerkræhuse efter samme principper, dog selvfølgelig med små modifikationer. Fordelene ved at bruge P200 er de samme, nemlig at gøre vaskeprocessen meget nemmere og mere effektivt og udnytte moderne teknologi til at optimere opgaven, som f.eks. at programmere robotten til at køre dag og nat og skabe ensartede resultater hver gang. Kompleksitet og skala er en smule anderledes i et fjerkræhus end en svinestald, men her sparer vaskerobotten typisk medarbejderen et sted imellem 30-50% af vasketiden og gør også her arbejdet noget mere bekvemt!

Hos Washpower ser vi frem til at følge resultaterne hos Happy Turkey / Marillenhof Hackl og vi ser et stort potentiale på fjerkræmarkedet, uanset om det er kylling eller kalkun.