Fleksibel kassevasker, der tager de fleste kassetyper og har et lavt vandforbrug.
Specialudviklet kassevasker med mulighed for individuelle tilretninger.
Effektiv vask med få mobile dyser, der ikke kræver en stor højtrykspumpe.

WashPower – Kassevasker

Vores første kassevasker blev leveret i 2013, og har siden kørt uden problemer. Det smarte ved vores vaskeprincip, er at man ikke har gang i så mange dyser på samme tid, så der ikke kræves en stor højtrykspumpe. Dyserne bliver i stedet flyttet hele tiden og derved har man et lille vandforbrug.

Vaskesystemet fra WashPower fungerer således, at den arm som drejer rundt om kassen udvendig er synkroniseret med den vaskearm som kommer op inde i kassen. Derved vasker dyserne mod hinanden, og der bliver ikke skabt for stor sidepåvirkning af kassen, som så er stabil under hele vaskningen. Hele vaskesystemet løfter sig til den indvendige vaskearm i toppen af kassen, og går derefter ned igen, hvorefter armen parkeres ind mod vaskesøjlen så der er fri passage.

Nem betjening og problemfri drift.

 

Maskinens styringsprogram er indrettet således, at hvis der er en færdigvasket kasse uden for maskinen, er der en foto-celle der kan se den, og maskinen afventer at kassen bliver fjernet.

Når trucken fjerner kassen starter maskinen selv op igen, og kører en ny kasse ind.

Styringen er opbygget med en PLC-styring samt med frekvensomformere. Der kan på fronten af kassen bestemmes to hastigheder på indvendig og udvendig vaskearm, samt hvilken hastighed vaske-søjlen bevæger sig op og ned med.

Kassen bliver sat på et bånd med en truck. Dernæst er der låger inde i maskinen, som åbner når kassen køres ind.
Når den har nået sin position i maskinen, løftes kassen ca. 20 cm for at få vasket den nederste kant.
Når kassen ruller ud efter vask kan den desinficeres. Systemet er opbygget således, at der med et doseringsapparat kan tilsættes desinfektionsmiddel som tåges med de tre dyser som kassen passerer på vej ud.
Kasserne føres frem af en kraftig plastkæde med rustfrie nagler.

Book et uforpligtende møde

Kontakt os, hvis du vil høre mere om kassevasker.