Kemivogn

Vores kemivogn er udviklet ud fra et ønske om at videreudvikle og
forbedre de muligheder, der i forvejen var på markedet.

Dunkene er placeret over hinanden for at sikre maksimal ergonomi og
manøvrevenlighed for brugeren. Ved at placere dunkene på denne måde, forbedres balancepunkt yderligere og sikrer en optimal vægtfordeling.

For at sikre at alt indholdet i de 2 dunke bliver udnyttet, er dunkene placeret i en 45 graders vinkel. Derudover er vores kemivogn monteret med en afspærringsventil, som gør det muligt at frakoble kemivognen på stedet.

Professionel kemi til nem rengøring

Hos Washpower samarbejder vi med Theseo Deutchland om at levere hygiejneprodukter målrettet landbrugssektoren. Theseo Deutchland har mere end 40 års erfaring inden for bås- og dyrehygiejne, og vi har nu mulighed for at tilbyde rengøringsprodukter i højeste kvalitet gennem samarbejdet.  Alle vores kemiprodukter kan anvendes til rengøring og desinfektion af stalde, vandledninger, væsketilførselsrør og køretøjer – alene eller i forlængelse af vores vaskerobotter og højtryksrensere. 

EWA® Foam Ultra kraftig premium alkalisk skumrenser

Fremragende rengøringsevne med maksimal skumvolumen og stabilitet. Den har en god materialekompatibilitet og en
høj brugervenlighed med perfekt visuel kontrol. Den er miljøvenlig, da den indeholder bionedbrydelige og overfladeaktive stoffer. Derudover er den fri for klor, farvestoffer og dufte samt fri for både EDTA og NTA.

Polyclean højeffektiv alkalisk rengøring

Fremragende rengøringsevne, og er især velegnet til at fjerne olier og fedtstoffer. Den har en god materialekompatibilitet og er egnet til stald, udstyr og køretøjer. Kan anvendes uanset vandhårdhed.

ALDEKOL DES® FF multifunktions-desinfektionsmiddel til alle slags gårde

Et formaldehydfri, bredspektret desinfektions-middel med fuld mikrobiocid virkning. Det er det ideelle produkt til moderne transportdesinfektion i en ikke-ætsende opløsning, der ikke smitter af. Den sikrer effektiv eliminering af patogene mikroorganismer og er sikker at anvende på alle slags overflader.

BIO VX® den effektive pulveropløsning

En pulverkoncentrat med bredspektret effektivitet,
der er egnet til forskellige anvendelsesområder.
Den er hurtig opløselig og har høj effektivitet og lav
anvendelseskoncentration. Den er effektiv ved lave
temperaturer, mod ASF og er godkendt til
PT 3, 4 og 5. Derudover sikrer den beskyttelse mod biofilm.

ALDEKOL DES® 2000

Til sikker og miljøvenlig desinfektion. Produktet er godkendt til økologiske landbrug og er ideel til desinfektion af biler til transport af dyr.
Effektiv mod alle typer mikroorganismer ved lav koncentration og lave temperaturer. Kan anvendes på rustfrit stål, PE, PP og Teflon. Derudover er den meget effektiv mod biofilm.

Efter brug nedbrydes peracetic acid til økologiske produkter som oxygen, vand og vineddike.