ProCleaner P200

Kraftfuld og solid vaskerobot til blandt andet kyllingehuse

 

ProCleaner P200 er en revolution inden for nedvaskning af for eksempel kyllingehuse. For første gang findes der nu en kraftfuld og solid vaskerobot på dette marked, der kan lette det hårde manuelle vaskearbejde. Vaskerobotten har fokus på nedvaskning af lofter, gavle og vægge.

Den dynamiske, skiftende vaskevinkel sikrer, at den kommer omkring spær og forhindringer, og den indbyggede buffertank sørger for et optimalt vaskeflow.

ProCleaner P200 er bygget som en påhængs-konstruktion, der køres ud, hvorefter vaskerobotten automatisk vasker vægge og lofter og via en specialudviklet slangerulle selv kører på plads igen.

ProCleaner P200 er bygget i kraftig galvaniseret og rustfrit stål, og dens kraftige rammer med solide hjul er designet til det hårde vaskearbejde.

Specifikationer

 

Vandstråle på 12 meter

Med den specialudviklede dyse kan ProCleaner P200 vaske helt udpå 12 meters afstand og i 360 grader så både lofter, gavle og vægge samt gulv vaskes.

Slangelængde på 130 meter

Med en slangelængde på op til 130 meter kan ProCleaner P200 bruges for eksempel i lange kyllingehuse.

Hastighedsregulering og dynamisk vaskevinkel

Indstilling af hastighed og vaskevinkler sikrer, at ProCleaner P200 kan programmeres til mest effektiv nedvaskning af lofter, vægge og gavle i hver enkelt stald.

Touchscreen til nem indstilling

Den indbyggede touchscreen gør ProCleaner P200 nem at bruge og indstille, så den passer til de fleste åbne staldtyper.

Buffertank og automatisk slangeoprulning

Den indbyggede buffertank på 400 liter sikrer optimalt flow, og den automatiske slangeoprulning betyder, at du ikke behøver se til din vaskerobot, før den er færdig med det hårde arbejde

Washpower A/S

Elmevej 8
7870 Roslev
Denmark

+45 96 96 10 15
info@washpower.com

Follow us

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Book en uforpligtende
demo med nærmeste
Washpower-
forhandler