ProCleaner X100 demonstration

Oplev en X100 vaskerobot i din egen svinestald – gratis!

Det kan lyde abstrakt og teknisk, at du kan få en robot til at vaske din svinestald ned. Vores X100 vaskerobot er udviklet ud fra det princip, at du som ejer skal kunne betjene den lige så godt som de medarbejdere, der har været med til at lave den. Derfor kommer vi gerne ud til din gård med vores vaskerobot i bilen og giver dig en demonstration. På den måde kan du med egne øjne se, hvor let vores robot er at betjene – og du får en gratis vask oveni.

Få besøg af Morten!

Vores danske konsulent for X100 vaskerobot hedder Morten Gramstrup og han kommer gerne og besøger dig og din gård. Morten har efterhånden besøgt mange landbrug over hele Danmark og medbringer derfor en masse viden og erfaring om vores robot, og hvordan den passer ind i dit landbrug. Med andre ord, du er i gode hænder med vores kompetente konsulent.
Hvis det lyder fristende med et besøg (der inkluderer en demonstration og en gratis vask) eller du blot har brug for mere information vedrørende vores robotter, kan du udfylde formularen nedenfor – så kontakter Morten dig hurtigst muligt.

Spørgsmål?

Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du har spørgsmål til vores X100 vaskerobot eller vil booke en demonstration og en gratis vask. Vores konsulent Morten Gramstrup sidder klar ved telefonen:

Morten Gramstrup
Salg i DK
(+45) 2960 0104
mg@washpower.com