TankCleaner T100

Automatisk rengøring af siloer, tanke og andre industrielle beholdere

Introduktion af TankCleaner T100 – nøglen til ubesværet og uovertruffen rengøring af siloer, tanke og forskellige industrielle beholdere.

TankCleaner T100 er en nyudviklet vaskenhed, der kan anvendes i mange industrielle tankapplikationer til effektiv og intelligent rengøring, hvilket forbedrer arbejdsmiljøet ved at fjerne anstrengende arbejde og samtidig forbedre den samlede vaskekvalitet, effektivitet og vandforbrug.

Smart features

Programmerbar vaskemønstre

Vaskemønsteret kan tilpasses alle applikationer og kan programmeres til at fokusere på de områder, der er mest beskidte og har mest behov for vask. Dette mønster kan justeres både i forhold til densitet og hastighed.

Fantastisk til at optimere anvendt tid brugt på rengøring, men også forbedret effektivitet, som kan ses på bundlinjen i sparet tid, samt vand- og strømforbrug.

Dækker alle vinkler

Med flere variabler at finjustere, såsom position, hastighed og rotationsgrad, er det muligt med den rette applikationsviden, at tilpasse programmeringen til at leverer de mest effektive vaske resultater til enhver applikation.

Optimeret både med hensyn til renhed og energiforbrug.

 

Anvendelsesmuligheder

T100 har uendelig mange anvendelses­muligheder og tanktyper, hvor TankCleaner T100 vil kunne anvendes. Ved hjælp af de forskellige justerbare parametre kan T100 nærmest tilpasses til enhver applikation og man vil kunne opnå både effektiv og samt vandbesparrende rengøring.

TankCleaner forklaret

Specifikationer

Produktnavn
TankCleaner T100
Dimensioner hus HxBxD 305 x 470 x 320 mm
Arm længde Min. 465 mm – Kan tilpasses
Åbning diameter Min. 120 mm
Vægt 40 kg + arm(Variabel længde)
Strømforsyning
230 V
Ampere 3 amp
Vandforbrug Up to 150 l/m
Max. vandtryk 200 bar
Højtrykspumpe Ekstern
Max. vandtemperatur 60˚ C

Få mere information