Vaskerobot til kyllingehuse

Automatisk vask af kyllingehuse med ProCleaner P200

Optimer det hårde og tidskrævende arbejde på kyllingefarmen med en vaskerobot

ProCleaner P200 er en revolution inden for nedvaskning af
kyllingehuse. Nu findes der en kraftfuld og solid vaskerobot på markedet, der kan fjerne en del af det hårde manuelle vaskearbejde der er, når man skal vaske et kyllingehus ned.

Vores vaskerobot fokuserer specielt på nedvaskningen af lofter, gavle og vægge, da vi ved, at det ofte er disse steder, der er de mest tidskrævende og fysiske hårdeste at nedvaske. Den dynamiske og skiftende vaskevinkel sikrer, at den kommer omkring spær og andre forhindringer. Derudover sørger den indbyggede buffertank for et optimalt vaskeflow gennem hele vaskeprocessen.

ProCleaner P200 er bygget som en påhængskonstruktion der køres ud, hvorefter vaskerobotten automatisk vasker vægge og lofter via en specialudviklet slangerulle. Robotten kører derefter sig selv på plads. ProCleaner P200 er bygget i kraftig galvaniseret og rustfrit stål, og dens kraftige rammer med solide hjul er designet til det hårde vaskearbejde.

Specifikationer

Vandstråle på 12 meter

Med den specialudviklede dyse, kan ProCleaner P200 vaske helt ud på 12 meters afstand og i 360 grader, så både lofter, gavle, vægge og gulve vaskes.

Slangelængde på 130 meter

Med en slangelængde på op til 130 meter, kan ProCleaner P200 også bruges i ekstra lange kyllingehuse.

Hastighedsregulering og dynamisk vaskevinkel

De mange muligheder for at indstille hastighed og vaskevinkler sikrer, at ProCleaner P200 kan programmeres til mest effektiv nedvaskning af lofter, vægge og gavle i hver enkelt stald.

Touchscreen til nem indstilling

Den indbyggede touchscreen gør ProCleaner P200 nem at anvende og indstille, så den let kan tilpasses de fleste åbne staldtyper.

Buffertank og automatisk slangeoprulning

Den indbyggede buffertank på 400 liter sikrer optimalt flow. Den automatiske slangeoprulning betyder, at du ikke behøver se til din vaskerobot, før den er færdig med det hårde arbejde.

Se vaskerobotten i aktion i et kyllingehus

Produktvideo

Semi-automatisk workflow