ProCleaner X100

Kraftfuld, fleksibel og
driftssikker vaskerobot

 

Vi tør godt kalde ProCleaner X100 den ultimative vaskerobot. ProCleaner X100 er udviklet og testet gennem en periode på 5 år, og beskrives af kunderne som “… en effektiv og driftssikker hjælp i hverdagen.”

ProCleaner X100 er en kraftfuld, fleksibel og driftssikker vaskerobot til rengøring af langt de fleste typer svinestalde.
Maskinen er enkel i sin opbygning, men rummer en effektfuld og højteknologisk vaskerobot, der klarer selv de største opgaver.

ProCleaner X100 er opbygget på 4 hjul, og har en bredde på 67,5 cm, og en længde på 115 cm. Vaskerobotten styres sidevejs af justerbare sidehjul, der kører op ad inventaret og sørger for at retningen holdes. Maskinen har ultralydsføler, der sikrer at maskinen stopper, når den kommer til en væg.

ProCleaner X100 kan programmeres til både at køre iblødsætning og flere forskellige typer vask. Maskinen tilkobles via det eksisterende højtryksanlæg med almindelig højtryksslange og kræver en vandmængde på min. 30 ltr. pr. min.

Specialudviklede dyser sikrer, at vandmolekylerne bindes sammen, så vandstrålen selv ude i 5-6 meter stadig har stor effekt.

Tekniske specifikationer

 

Produktnavn : ProCleaner X100 / ProCleaner XB100 / ProCleaner XT100
Mål (LxBxH) : 110 x 67,5* x 160 cm
Vægt : 285 kg.
Strømforsyning : 230 V**
Ampere behov : 6 amp**
Vandforbrug : Min. 30 / max. 40 ltr. pr. minut
Max. vandtryk : 200 bar
Driftstryk : 140 bar (40 ltr. vand/minut)
Kompressor : Ekstern

*59 cm ved special hjul
**XB100 = Batteridrevet

Vasketid for 30 mtr. stald, 5 mtr. stidybde
i begge sider = 3-4 timer

Specifikationer

 

1. Kraftige dyser

ProCleaner X er udstyret med 2 kraftige specialdyser, der er konstrueret til at binde vandet sammen i en kraftig stråle med stor rækkevidde.

2. PLC-styring med touchscreen

ProCleaner X programmeres og startes nemt fra farveskærmen med touch funktion. Brugerfladerne er opbygge intuitivt for at lette indstillinger og den daglige brug. Terminalen er fraskibsindustrien og sikrer høj kvalitet og robusthed.

3. Udtag med flere funktioner

På siden af vaskerobotten er der monteret et multiudtag med tre funktioner:

  • Det tager trykket af vaskerobotten ved frakobling
  • Den kan anvendes sammen med forlængerslange til højtryksrenseren.
  • Det kan bruges til at bagskylle vaskerobottens højtryksfilter.

3. Specialudviklet slangerulle

En specialudviklet slangerulle med en combi-slange (vand i den ene side og strøm (230v) i den anden), rulles automatisk ud, når robotten er i fremdrift. Når robotten kører tilbage, rulles slangen ind med et moment, og et slangestyr på repeterspindel sikrer, at slangen rulles pænt ind.

4. Mobil og nem at opbevare

Når vaskerobotten ikke bruges, kan den nemt flyttes ved hjælp af den medfølgende trolley. Når vaskerobotten ikke anvendes, opbevares sidearmene nemt i holderne på siden af robotten, så den ikke optager mere plads end nødvendigt.

ProCleaner XT100

Specialmodel, hvor avanceret teknologi og enkel betjening går op i en højere enhed

ProCleaner XT100 er en videreudvikling af vores ProCleaner X100. Samme robusthed og kvalitet, samme serviceniveau, men i en specialudviklet udgave til brug, hvor ventilationsskakten er placeret inde i stalden, eller i stalde med få bærende stolper. XT100 er spækket med avanceret industriel teknologi, blandt andet en special drejefunktion til vaskearmene, der gør det muligt at nå ind i stierne med vaskedysen, selvom der er lodrette forhindringer i stalden.

ProCleaner XB100

Vaskerobot med batteridrift

ProCleaner XB100 er en videreudvikling af vores ProCleaner X100. Samme robusthed og kvalitet, samme serviceniveau, men i en udgave, der kan bruges til større og længere svinestalde. XB100-modellen kører på batteri, i stedet for X100s tilkobling til 220 volt, og det giver mulighed for at anvende en single slange i stedet for den hidtidige twin slange. På samme slangerulle kan XB100 nu tilbyde op mod 100 meter slange, mod X100s 55 meter. Ved fuld opladning er batteriernes driftstid ca. 10-14 timer

Tilvalg

 

1. Aluminiumsskinner

Vi har udviklet et letvægtsskinnesystem til staldmiljøer, hvor ProCleaner ikke kan bruge væginventaret til at retningsbestemme efter. Længden af skinnesystemet er uendeligt men består af 3 meters længder.

2. Ekstra smal version

Til staldsystemer med mange lodrette forhindringer tæt på gangarealet vil den ekstra smalle version være en oplagt mulighed. Armene kan forlænges med forlængerarme i stalde uden forhindringer. Vores ekstra smalle version på 59 cm er en oplagt mulighed i de gange hvor pladsen er træng. Her leveres den blandt andet på alu hjul.

3. Forlængerarme

Ved forskellige stidybder eller staldtyper kan forlængerarmene på 50, eller 100 cm. være en stor hjælp til at nå længere ind i stierne og opnå endnu bedre vaskeresultater.

4. Større slangediameter

Til farme med stort behov for ekstra hurtig vask er det muligt at vælge robotten med en ½” slange. Det tillader hovedvask med begge dyser på én gang. Løsningen kræver stor pumpekapacitet.

5. Sidehjul

Sidehjulene anvendes til at styre vaskerobotten ned gennem gangen. De findes i størrelser fra 125 mm op til 400×4 luft gummihjul. Alt efter inventartype og 

6. Hjul

Hjulene der anvendes på vaskerobotten findes i forskellige størrelser. Standard robotten leveres på galvaniserede fælge, enten på luft gummihjul eller punkterfri. Er der behov for en ekstra smal version leveres de med alu hjul.

7. SMS-modul

Som tilvalg er det muligt at få beskeder sendt direkte fra robotten til din telefon. Dette kan eksempelvis være når robotten er færdig med at vaske.

8. Sidestyr

Ved hjælp at sidestyr drejes akslen på robotten så den styres op ad inventaret. Dette anvendes ved forhindringer eksempelvis i gangen.

Washpower A/S

Elmevej 8
7870 Roslev
Denmark

+45 96 96 10 15
info@washpower.com

Follow us

Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.

Book en uforpligtende
demo med nærmeste
Washpower-
forhandler