Washing robot for cleaning at pig farms

ProCleaner X100

Kraftfuld, fleksibel og driftsikker vaskerobot

Vi tør godt kalde ProCleaner X100 den ultimative vaskerobot. ProCleaner X100 er i mange år udviklet og testet både i vores test faciliteter, men også gennem den feedback vi får fra mere end 1.000 solgte enheder.

Vores X100 beskrives af vores kunder som “en effektiv og driftssikker hjælp i hverdagen”.

ProCleaner X100 er en kraftfuld, fleksibel og driftsikker vaskerobot til rengøring af langt de fleste typer svinestalde. Maskinen er enkel i sin opbygning, men rummer en effektiv og højteknologisk vaskerobot, der klarer selv de største opgaver.

ProCleaner X100 er opbygget på 4 hjul, har en bredde på 67,5 cm og en længde på 115 cm. Vaskerobotten styres sidevejs af justerbare sidehjul, der kører op ad inventaret og sørger for at retningen holdes. Maskinen er monteret med en ultralydsføler, der sikrer at maskinen stopper, når den kommer til en væg.

ProCleaner X100 kan programmeres til både at køre iblødsætning og flere forskellige typer vask, alt efter hvordan stalden skal rengøres. Maskinen tilkobles via det eksisterende højtryksanlæg med almindelig højtryksslange og kræver en vandmængde på min. 25 ltr. pr. min.

Vores specialudviklede dyser sikrer, at vandmolekylerne bindes sammen, så vandstrålen når helt ud på 5-6 meter og samtidigt bibeholder den store effekt.

Vil du se hvor effektiv vores X100 vaskerobot er i netop din stald, kan du booke en demo ved at følge linket nedenfor.

 

Rengøring af svinestald med Washpower Procleaner X100

Produktvideo

Få et hurtigt indblik i hvor effektivt en vaskerobot klarer rengøringen i svinestalden

Agerbo Agro

Hos Agerbo Agro sparer man både tid og omkostninger med ny vaskerobot

Udvalgte specifikationer

Kraftige dyser

ProCleaner X er udstyret med 2 kraftige specialdyser, der er konstrueret til at binde vandet sammen i en kraftig stråle med stor rækkevidde helt ud til 5 meter. 

PLC-styring med touchscreen

ProCleaner X programmeres og startes nemt fra farveskærmen med touch funktion. Brugerfladerne er opbygget intuitivt for at lette indstillinger og den daglige brug.

Mobil og nem at opbevare

Når vaskerobotten ikke anvendes, kan den nemt flyttes ved hjælp af den medfølgende trolley. Sidearmene opbevares i holderne på siden af robotten, så den ikke optager mere plads end nødvendigt.

Specialudviklet slangerulle

En specialudviklet slangerulle med en combi-slange (vand i den ene side og strøm (230v) i den anden) rulles automatisk ud, når robotten er i fremdrift. Når robotten kører tilbage, rulles slangen ind med et moment, og et slangestyr på repeterspindel sikrer, at slangen rulles pænt ind.

Udtag med flere funktioner

På siden af vaskerobotten er der monteret et multiudtag med tre funktioner:

  1. Tager trykket af vaskerobotten ved frakobling.
  2. Udtagshanen kan sammen med robotten bruges som forlængerslange i stalden under slutrengøring
  3. Kan bruges til at bagskylle vaskerobottens højtryksfilter.

Tilvalg

Produktnavn ProCleaner X100 / ProCleaner XB100 / ProCleaner XT100
Mål 110 x 67,5* x 160 cm
Vægt 285 kg
Strømforsyning 230V**
Ampere behov 6 amp**
Vandforbrug Min. 25 ltr. pr. minut
Max. vandtryk 200 bar
Driftstryk 140 bar
Kompressor Ekstern

*59 cm ved specialhjul
**XB100 = Batteridrevet

Vasketid for 30 mtr. stald, 5 mtr. stidybde
i begge sider = 3-4 timer

Andre modeller

ProCleaner XT100

ProCleaner XT100 er en videreudvikling af vores ProCleaner X100. Samme robusthed og kvalitet, samme serviceniveau, men i en specialudviklet udgave til brug, hvor ventilationsskakten er placeret inde i stalden, eller i stalde med få bærende stolper. XT100 er spækket med avanceret industriel teknologi, blandt andet en special drejefunktion til vaskearmene, der gør det muligt at nå ind i stierne med vaskedysen, selvom der er lodrette forhindringer i stalden.

ProCleaner XB100

ProCleaner XB100 er en videreudvikling af vores ProCleaner X100. Samme robusthed og kvalitet, samme serviceniveau, men i en udgave, der kan bruges til større og længere svinestalde. XB100-modellen kører på batteri, i stedet for X100s tilkobling til 220 volt, og det giver mulighed for at anvende en single slange i stedet for den hidtidige twin slange. På samme slangerulle kan XB100 nu tilbyde op mod 100 meter slange, mod X100s 55 meter. Ved fuld opladning er batteriernes driftstid ca. 10-14 timerlde