ProCleaner XB100

Vaskerobot med batteridrift

ProCleaner XB100 er en videreudvikling af vores ProCleaner X100. Samme robusthed og kvalitet, samme serviceniveau, men i en udgave, der kan anvendes til større og længere svinestalde.

Til forskel fra X100eren, kører XB100-modellen på batteri. Det giver mulighed for at anvende en single-slange i stedet for den hidtidige twin-slange. På samme slangerulle kan XB100 nu tilbyde op mod 100 meter slange mod X100s 55 meter. Ved fuld opladning er batteriernes driftstid ca. 10-14 timer.

Udvalgte specifikationer

Kraftige dyser

ProCleaner X er udstyret med 2 kraftige specialdyser, der er konstrueret til at binde vandet sammen i en kraftig stråle med stor rækkevidde.

PLC-styring med touchscreen

ProCleaner X programmeres og startes nemt fra farveskærmen med touch funktion. Brugerfladerne er opbygget intuitivt for at lette indstillinger og den daglige brug. Terminalen er fra skibsindustrien og sikrer høj kvalitet og robusthed.

Mobil og nem at opbevare

Når vaskerobotten ikke anvendes, kan den nemt flyttes ved hjælp af den medfølgende trolley. Sidearmene opbevares i holderne på siden af robotten, så den ikke optager mere plads end nødvendigt.

Specialudviklet slangerulle

En specialudviklet slangerulle med en kombi-slange (vand i den ene side og strøm (230v) i den anden) rulles automatisk ud, når robotten er i fremdrift. Når robotten kører tilbage, rulles slangen ind med et moment. Et slangestyr på repeterspindel sikrer, at slangen rulles pænt ind.

Udtag med flere funktioner

På siden af vaskerobotten, er der monteret et multiudtag med tre funktioner:

  • Det tager trykket af vaskerobotten ved frakobling.
  • Udtagshanen kan sammen med robotten bruges som forlængerslange i stalden under slutrengøring
  • Det kan bruges til at bagskylle vaskerobottens højtryksfilter.

Tilvalg

Produktnavn ProCleaner X100 / ProCleaner XB100 / ProCleaner XT100

Mål 110 x 67,5* x 160 cm

Vægt 285 kg

Strømforsyning 230V**
Ampere behov 6 amp**

Vandforbrug Min. 25 / max. 40 ltr. pr. minut

Max. vandtryk 200 bar
Driftstryk 140 bar (40 ltr. vand/minut)
Kompressor Ekstern

*59 cm ved specialhjul
**XB100 = Batteridrevet

Vasketid for 30 mtr. stald, 5 mtr. stidybde
i begge sider = 3-4 timer

Andre modeller

ProCleaner XT100

ProCleaner XT100 er en videreudvikling af vores ProCleaner X100. Samme robusthed og kvalitet, samme serviceniveau, men i en specialudviklet udgave til brug, hvor ventilationsskakten er placeret inde i stalden, eller i stalde med få bærende stolper. XT100 er spækket med avanceret industriel teknologi, blandt andet en special drejefunktion til vaskearmene, der gør det muligt at nå ind i stierne med vaskedysen, selvom der er lodrette forhindringer i stalden.

ProCleaner X100

ProCleaner X100 er en kraftfuld, fleksibel og driftssikker vaskerobot til rengøring af langt de fleste typer svinestalde. Maskinen er enkel i sin opbygning, men rummer en effektfuld og højteknologisk vaskerobot, der klarer selv de største opgaver.