Home > Vaskerobotter > Tilvalg

TILVALG

Alu skinner

Vi har udviklet et letvægtsskinnesystem til staldmiljøer, hvor ProCleaner ikke kan bruge væginventaret til at retningsbestemme efter. Længden af skinnesystemet er uendeligt men består af 3 meters længder.

Kompakt modul

I staldsystemer med mange lodrette forhindringer tæt på gangarealet vil den ekstra smalle version være en oplagt mulighed. Armene kan forlænges med forlængerarme i stalde uden forhindringer.

Forlængerarme

Ved meget varierede stidybder eller staldtyper kan forlængerarmene på 50 eller 100 cm. være en stor hjælp til at nå længere ind i stierne og opnå endnu bedre vaskeresultat.

Større slangediameter

Til farme med stort behov for ekstra hurtig vask er det muligt at vælge robotten med en ½” slange. Det tillader hovedvask med begge dyser på én gang. Løsningen kræver stor pumpekapacitet.

DREJBAR VERSION

XT100 er vores specialmodel hvor avanceret teknologi og enkel betjening går op i en højere enhed.

Et tilvalg, der kan gøre hele forskellen.

Vi har specialudviklet XT100 til brug i staldsystemer med gulvudsug med ventilationsskakten placeret inde i stalden, eller i stalde med få bærende stolper. XT100 er spækket med avanceret industriel teknologi. Bl.a. anvendes en special Linak aktuator til drejefunktionen af armene. Med XT100 er det muligt at nå ind i stierne med vaskedysen selvom der er lodrette forhindringer i stalden, hvorved det bedste vaskeresultat opnås. Kontakt din lokale forhandler for mere info om mulighederne i brugen af ProCleaner XT100.

Book en uforpligtende
demo med nærmeste
Washpower-
forhandler