Det hele startede som “Jakobs Smedie”

Jakobs Smedie lavede almene reparationer for de lokale landmænd i Thy. Dette blev starten på et langt udviklingsforløb, som i 2013 førte til introduktionen af ProCleaner X100. Efter en lidt stille opstart, stiftede Jakob Søndergaard og Glenn Pedersen firmaet Washpower i 2016. Siden da har salget af vaskerobotten taget fart, således at der i dag kører vaskerobotter i 27 lande med flere på vej.

Højteknologiske vaskeløsninger  produceret i Danmark.

Washpower har i en årrække udviklet brugervenlige, robuste og tekniske løsninger i kompromisløs kvalitet. Vi har fokus på at sikre et sundere arbejdsmiljø, en høj hygiejne og bedre økonomi i kundernes drift.

Med solide materialer og et gennemtænkt design tilbyder Washpower ukomplicerede vaskeløsninger med de detaljer og teknologier, markedet efterspørger.

 

Engagerede medarbejdere med fokus på kvalitet.

Vi ser os som en stærk og troværdighed spiller inden for vasketeknologi, hvor både ledelse og medarbejdere hver dag oplever, at de er en del af noget vigtigt. Vores dygtige medarbejdere er drevet af innovation og opfindsomhed med fokus på at skabe de bedste løsninger for både samarbejdspartnere og slutkunder.

Vi er ambitiøse på vores  egne og samarbejdspartneres vegne.

Washpower vil være kendt for at udvikle markedets bedste vaskeprodukter og tydeligt vise, hvorfor automatiske vaskeanlæg er fremtiden inden for industrien.