Vi er altid på udkig!

Søg dit næste job hos Washpower. Vi hos Washpower ved hvor hurtig det kan gå og hvor vigtig det er at have de rette medarbejdere i vores virksomhed. Vi er derfor altid på udkig efter nye ansigter som kan blive en del af vores team.

Gør som vores økonomielev Cecilie og søg også dit næste job hos Washpower.

Søg dit næste job og bliv en del af vores team.

Her på siden kan du se vores nuværende ledige stillinger. Hvis ikke der lige nu fremgår nogle ledige stillinger, er du altid velkommen til at søge uopfordret ved at klikke på “registrer”. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail til info@washpower.com

 

Ledige stillinger

Cecilies rejse hos Washpower

Jeg bor til dagligt i Glyngøre, og da jeg hørte at virksomheden kom hertil, valgte jeg at søge et uopfordret job i deres produktion, og fik et job der i starten af marts 2021.

En dag da vi spiste frokost i kantinen spurgte Glenn (administrerende direktør) mig hvad jeg havde af fremtidsplaner. Jeg svarede at jeg gerne ville arbejde inden for noget økonomi og kontor. Det så Glenn som en mulighed og jeg blev lidt efter i maj måned tilbudt en stilling som økonomielev her, hvis det var noget jeg havde lyst til. Det valgte jeg at sige ja til, da det var en god mulighed for mig, og jeg i forvejen var glad for arbejdsmiljøet her. Jeg føler alle og især ejerne, går op i at der er et godt arbejdsmiljø, hvilket jeg vægter højt, når jeg vælger en arbejdsplads.

Jeg elsker at komme på arbejde hver dag. Det bedste ved at arbejde her er, at jeg har så stor i frihed. Jeg sidder med mange store opgaver og fortrolige oplysninger, hvilket som elev er et meget stort ansvar. Jeg føler at så stort et ansvar kombineret med frihed gør, at jeg både udvikler mig og lærer meget hver dag

Cecilie Gundelund Mikkelsen
Økonomiassistent Washpower

Bentes rejse hos Washpower

Bente blev montør hos Washpower tilbage da Washpower stadig befandt sig i Thy, men var midlertidigt væk under coronatiden, men blev hurtigt kaldt tilbage da der kom gang i salget igen.
Hos Washpower var vi nemlig ret glade for Bente fra start. Fantastisk humør og en dygtig medarbejder. Bente står for, sammen med kollega, at samle elkasser/styringer til vores vaskerobotter og har fra start taget et stort ansvar for at få bygget en struktur op omkring det: ”Jeg synes det har været enormt spændende at være med til at bygge det op, og fedt at jeg er landet et sted der lytter til mine ideer omkring forbedringsforslag. Fra simple optimeringer af værktøj til hvordan vi beskriver opgaveprocedurerne, og at de bliver beskrevet på et sprog der giver mening for mig”

Bente kom med mange års erfaring fra blandt andet lagerarbejde, men det var helt nyt for hende at lave el-arbejde: ”Det har været meget positivt at lære og helt nede på jorden og med hjælpsomme kollegaer der altid står klar til at hjælpe”, forklarer Bente.

”Og så ligger det kun 800 m fra hvor jeg bor, så det kan ikke være bedre” 😊

Bente Kamp Holmgaard Pedersen
Montør Washpower

Kaares rejse hos Washpower

Kaare har sin daglige gang i serviceafdelingen, hvor de 4 mand stærk står for service og vedligeholdelse af vaskerobotter ude fra de danske landmænd, hvor der er over 500 robotter kørende.

Kaare fortæller at når en vaskerobot er til service, så må landmanden jo undvære sin mekaniske kollega i hele 3 dage, hvilket ikke altid er let for landmanden. Oftest bliver de jo forvænt med det gode arbejde robotten udfører. Det kræver derfor lidt koordinering at få robotterne ind forbi service, men robotterne arbejder jo i et hårdt miljø og vedligeholdelse skal derfor til.

Kaare er udannet automekaniker og har tilegnet sig mange færdigheder igennem årene, med kompetencer både indenfor det mekaniske og elektriske. Da Kaare startede i serviceafdelingen, var hele servicekonceptet stadig ret nyt og der var mange ting der skulle bygges videre på – ”Det er ret spændende at være med til at bygge procedurer op omkring service arbejdet og være med til at skabe min egen arbejdsdag”.

Kaare yder også en del teknisk support fra distancen og det synes Kaare er rigtig fedt – ”At snakke med kunder, som oftest er rigtig positive, er enormt givende og det er fedt at kunne afhjælpe dem med de problemer der nogle gange opstår”

 

Kaare Primdahl
Servicetekniker Washpower

washpower-logo-hvid