Vi er altid på udkig!

Søg dit næste job hos Washpower. Vi hos Washpower ved hvor hurtig det kan gå og hvor vigtig det er at have de rette medarbejdere i vores virksomhed. Vi er derfor altid på udkig efter nye ansigter som kan blive en del af vores team.

Gør som vores økonomielev Cecilie og søg også dit næste job hos Washpower.

Vil du læse mere om vores ambitioner hos Washpower, så klik her.

Søg dit næste job og bliv en del af vores team.

Her på siden kan du se vores nuværende ledige stillinger. Hvis ikke der lige nu fremgår nogle ledige stillinger, er du altid velkommen til at søge uopfordret ved at klikke på “registrer”. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail til info@washpower.com

Cecilies rejse hos Washpower

Jeg bor til dagligt i Glyngøre, og da jeg hørte at virksomheden kom hertil, valgte jeg at søge et uopfordret job i deres produktion, og fik et job der i starten af marts 2021. En dag da vi spiste frokost i kantinen spurgte Glenn (administrerende direktør) mig hvad jeg havde af fremtidsplaner. Jeg svarede at jeg gerne ville arbejde inden for noget økonomi og kontor. Det så Glenn som en mulighed og jeg blev lidt efter i maj måned tilbudt en stilling som økonomielev her, hvis det var noget jeg havde lyst til. Det valgte jeg at sige ja til, da det var en god mulighed for mig, og jeg i forvejen var glad for arbejdsmiljøet her. Jeg føler alle og især ejerne, går op i at der er et godt arbejdsmiljø, hvilket jeg vægter højt, når jeg vælger en arbejdsplads. Jeg elsker at komme på arbejde hver dag. Det bedste ved at arbejde her er, at jeg har så stor i frihed. Jeg sidder med mange store opgaver og fortrolige oplysninger, hvilket som elev er et meget stort ansvar. Jeg føler at så stort et ansvar kombineret med frihed gør, at jeg både udvikler mig og lærer meget hver dag.

Cecilie Gundelund Mikkelsen

Økonomielev, Washpower

 
washpower-logo-hvid