RBPI Group vælger Washpower vaskerobotter

RBPI vælger Washpower vaskerobotter til staldene. Med 5 store svinefarme, over 1000 medarbejdere og produktion af knap 1 million slagtesvin om året, er det en stor investering for RBPI Group at servicere gårdene og medarbejderne med vaskerobotter til nedvaskning af staldene. På baggrund af de seneste to års test og demonstreringer sammen med Washpower, har RBPI Group nu købt deres tyvende vaskerobot.

 

RBPI-Logo

RBPI kontakt. 

Dmitry Torianyk
The Head of Production support group

phone: +7 (8312) 11-30-11 (ext. 5108)
fax: +7 (4012) 72-03-68
mobile: +7 (910) 896-04-07
www.rbpi.no

RBPI Group startede med 1 robot

Robotteknologi kan afføde en del skepsis – ikke mindst i en svinestald. For kan teknikken klare det beskidte arbejde uden at gå i stykker? Er det svært at få den til at virke i lige præcis dén her stald? Og hvor effektiv er den egentligt til at vaske? De indvendinger havde de også hos RBPI Group. Da de gik på udkig efter solide og effektive vaskerobotter til at klare det hårde arbejde, vidste de derfor, at de ikke ville investere i hele pakken på én gang. De måtte teste vaskerobotten fra Washpower i Danmark og se med egne øjne, hvordan den virkede og købte derfor i første omgang en enkelt robot. Dmitry Torianyk, som er produktionsansvarlig for RBPI Group, fortæller om testkøbet:

”Vi troede for det første ikke rigtig på, at robotterne kunne vaske så effektivt i vores svinestalde. Og vi var også sikre på, at det ville blive besværligt at konfigurere robotterne, så de passede til os. Derfor blev det i første omgang til én robot”, fortæller Dmitry Torianyk.

RBPI vælger Washpower vaskerobotter

Bekymringerne om den finteknologiske og upålidelig vaskerobot er heldigvis gjort til skamme hos RBPI Group. Derfor var det også med stor glæde at beskeden om at  RBPI vælger Washpower vaskerobotter til staldene blev modtaget. Robotter fra Washpower er nemlig robuste og i et simpelt design tilpasset det grove vaskearbejde.

”Vi blev overraskede over, hvor nem den var at bruge – selv for de medarbejdere, der ikke havde set den før. Den kørte fuldstændig pålideligt, uden udsving i vaskeeffektiviteten, og den vasker lige så rent, som vi er blevet lovet”, fortæller Dmitry Torianyk.

At komme i gang med at bruge vaskerobotten var også helt uden problemer.

”Vi fik hjælp til at sætte den op første gang, og siden da har den kørt uden problemer. Vi har haft behov for service én gang efter to år, hvor nogle små dele skulle udskiftes, og ellers kører den upåklageligt”, fortæller Dmitry Torianyk.

Den hårdtarbejdende og stille ven

For RBPI Group er det ikke kun de besparede ressourcer, der betyder noget. Medarbejderne har nemlig også taget rigtig godt imod robotterne.
”Medarbejderne kalder robotterne deres ’hårdtarbejdende og stille venner. De er rigtig glade for at have fået sådan nogle assistenter. Deres arbejde bliver meget lettere og ikke mindst hurtigere”, fortsætter Dmitry med henvisning til, at medarbejderne nu kun skal stå for 20% af vaskearbejdet efter robotten har været i gang. I dag kører der 20 vaskerobotter fra Washpower rundt i svinestaldene hos RBPI Group. De er blevet testet af medarbejderne, vaskearbejdet er blevet evalueret og robotterne har vist sig at stå distancen.
Og samarbejdet med Washpower har indtil nu kun været positivt. Det er blot en af grundene til at RBPI vælger Washpower robotter til staldende fremadrettet. 

”Vi er virkelig tilfredse med Washpowers kundeservice – de er altid glade for at hjælpe. uanset vores behov. Da robotten skulle omprogrammeres til russisk, skrev jeg en mail og samme dag havde jeg en specialist i røret fra Danmark, som hjalp mig i mål”, fortæller Dmitry Torianyk.

Fremtidigt servicebehov

Den løbende service er netop noget Washpower har stort fokus på. Der er fuld implementeret online support via telefon, mail og alle gængse platforme som Viber og Whatsapp. Washpower er på vej med en Academy-platform, hvor globale kunder og forhandlere kan få træning i produkterne, ligesom der er instruktionsvideoer og andet online materiale tilgængeligt.
Reservedels-kits er også under udvikling, og Washpower har de fleste komponenter på lager, som de kan sende fra dag til dag.
Allervigtigst er dog, at robotterne er så nemme at servicere, at kunderne kan gøre det meste selv.

Vil du vide mere omkring vores vaskerobotter eller høre mere om hvordan RBPI gik fra 0 til 20 vaskerobotter på så kort tid ? 
kontakt Alexander Shurmelov.

Alexander Shurmelov

Alexander Shurmelov

Export Sales

(+45) 9272 1006
AS@washpower.com