Ny norsk forhandler skal bringe robotterne til Norge

Hos Washpower er vi glade for at kunne byde velkommen til vores ny forhandler og samarbejdspartner i Norge, Fjøsvask, som ejes af Tor Line. Vores salgskonsulent Mogens Vestergaard, har etableret et samarbejde med vores nye forhandler, som skal hjælpe os med at nå ud i de norske stalde. 

“Dét at komme på det norske marked, er noget vi er meget glade for. Det er et forholdsvist uberørt, men meget interessant marked, Washpower træder ind på.” fortæller Mogens begejstret.

Samarbejdet mellem Washpower og Fjøsvask er gået hurtigt. Den første korrespondance fandt sted tilbage i november 2020, og midt februar 2021, var de første robotter sendt til Stavanger. 
Tor har en masse erfaring indenfor energi og elektronik, hvilket ligger til baggrund for hans interesse i vaskerobotter,

Automatisering af industrielle robotter i Norge er et hit 

Sammenlignet med Danmark, har vores norske brødre ikke helt så mange grise. Det er derfor med andre interesser, at Fjøsvask og Washpower gør sig gældende på de norske landbrug. 

Tor, der til dagligt bor omkring Stavanger, fortæller at man i Norge har særligt fokus på arbejdsvilkårene i de norske landbrug. At vaske stalde manuelt er fysisk hårdt arbejde, der påvirker helbredet på den lange bane. Automatiserede industrielle robotter er derfor meget relevante, når nordmændene taler om et godt arbejdsmiljø.

Han ser et stort potentiale i Washpowers vaskerobotter, som både mindsker det fysisk hårde arbejde, smittefaren og tiden der bliver brugt på at rengøre. ProCleaner X100 og P200 er af høj kvalitet, som både taler til nordmændenes interesse for automatiserede industrielle robotter, vigtigheden af hygiejne, reducering af smittefare – generelt forbedring af arbejdsmiljøet. 

Det første møde med vaskerobotterne – næsten

Der har tidligere været vaskerobotter på det norske marked, men kvaliteten af dem, var langt fra god nok. “Udfordringen bliver at “at vinde tilliden tilbage”, da der nok stadig er nogle, der tænker tilbage på robotten, som en mindre god oplevelse. Det bekymrer mig dog ikke, da vaskerobotterne ProCleaner X100 og P200 har vist hvor høj kvalitet de har!” siger Tor.

Og de første robotter har været i aktion på de første demonstrationer. I skrivende stund, forbereder Tor sig til yderlige to demoer. Interessen for vaskerobotterne vokser sig så småt større.

Spørgsmål og hjælp vedrørende vaskerobotterne må indtil videre foregå digitalt

Hvis vi vender snuden tilbage mod Glyngøre, sidder Mogens også tilfreds “Tor er lidt af scoop. Vi er nok lige så glade for ham, som omvendt”

Opstarten har været påvirket af Covid-19, der har gjort, at det endnu ikke har været muligt for Mogens at besøge Tor 

“Det er ærgerligt ikke at kunne besøge ens samarbejdspartner, men det er sådan det er lige nu. Vi har jævnligt kontakt og support med vores forhandlere, og Tor er ingen undtagelse. Vi investerer meget i vores samarbejde, fordi vi jo ønsker et godt og langvarigt ét af slagsen” 

Tor tager det heller ikke så tungt. “De er gode til at hjælpe over telefon og mail. Det er betryggende, at jeg kan ringe til dem, hvis der er noget. Jeg synes allerede vi har et godt samarbejde” 

Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer med vores nye forhandler. 

 

Hvis du har lyst til at følge med i Washpowers eventyr oppe nordpå, er du velkommen til at følge med på både vores Facebook og LinkedIn

 

Du er ligeledes velkommen til at udfylde kontaktformularen, hvis du vil have din egen demonstration af ProCleaner X100 her

Fra Glyngøre til Stavanger – Robotterne kommer til Norge

Washpowers vaskerobotter ProCleaner X100 og P200 har taget turen fra Glyngøre til Stavanger i Norge.

 

ProCleaner X100

Ønsker du at høre mere om vores produkter eller har du spørgsmål genrelt, så Kontakt Tor Line.

Tor Line

Ejer & konsulent

(+47) 40 00 00 80

tor@fjosvask.no