Robotterne indtager danske svinestalde

Robotterne indtager de danske svinestalde, er ikke titlen på en dårlig sci-fi film fra 1950erne. Det er såmænd bare en opdatering på, hvad der sker i landbruget for tiden. Hos Washpower holder vi os løbende opdateret på, hvad der sker på markedet. Derfor har vi taget en kort snak med vores salgskonsulent Morten Gramstrup, der til dagligt tager ud med vores ProCleaner X100 i varevognen og besøger de danske svinestalde.

 

ProCleaner X100

Ønsker du at høre mere om vores produkter eller har du spørgsmål genrelt, så kontakt vores salgskonsulent Morten Gramstrup.

Morten Granstrup

Salgskonsulent Danmark

Kundekonsulent – DK

(+45) 2960 0104

ProCleaner X100 – vaskerobotten der bliver ved med at give

 

Til dagligt siger vi, at robotterne indtager danske svinestalde ledt af Morten Gramstrup.  For selvom mange i det danske erhvervsliv træder vande på nuværende tidspunkt, så er der stadig gang i gårdene. Det betyder også, at der er behov for rengøring af svinestaldene, og det kan Morten og resten af Washpower-teamet mærke.

ProCleaner X100 havde et rigtig godt år i 2020, hvor den endte med at slå salgsrekord i huset. Salget af vaskerobotten har været stødt stigende i de forløbne år, og interessen fra landbruget lever i bedste velgående. Vi kan godt tillade os at sige, at vaskerobotterne indtager de danske svinestalde. Det skyldes især behovet for at anvende sin tid mere effektivt i stalden, uden at gå på kompromis med rengøringen. Vaskerobotten tager 80% af arbejdsbyrden i forbindelse med rengøringen af stalden og det giver stof til eftertanke hos landmændene, for som Morten siger

“Det handler ikke kun om kroner og ører. Det skal være nemt og rart (som det nu kan blive i en svinestald). Vores kunder ser en effektiv mulighed for at lette arbejdsbyrden betydeligt – fysisk og tidsmæssigt. Den skal samtidigt være driftssikker og gøre et godt stykke arbejde. Det er dét, de sætter pris på.”

Og nemt skal det være. Hos Washpower er det vigtigt for os at levere et produkt, der giver mening for landmanden og den daglige drift. De fleste bliver overrasket over hvor enkelt det er at tilslutte og anvende vaskerobotten. Det er positive tilbagemeldinger der kommer ind. Vores kunder siger, at de er glade for vaskerobotten. Det siger ikke så lidt, når det kommer fra de kanter. Men hvad med skeptikerne?

“Der vil selvfølgelig altid være skeptikere. Nogle synes ikke, det er nødvendigt med en vaskerobot, fordi de har nok manuelt arbejdskraft til at udføre arbejdet”, siger Morten og tilføjer “Men det er også de samme folk, der endnu ikke har prøvet vaskerobotten, der mener, at det ikke kan betale sig.”

Udsigterne for 2021

Når det nu går så godt, vil nogen måske fristes til at sige, at det ikke kan blive ved. Griseproduktionen peakede i 2020,og det var bl.a. en af grundene til, at salget af vaskerobotter gik som smurt. Men vi kan ikke komme udenom, at pandemien stadig ligger og lurer i baggrunden. Hos Washpower er vi dog klar til at tage udfordringen op. Udsigterne for vaskerobotten ProCleaner X100, ser i hvert fald lovende ud.
Heller ikke Morten lader sig kue

“Vi kan nok ikke forvente det samme af 2021, men der er stadig stor efterspørgsel på vaskerobotten. Vi hører både fra potentielle kunder og nuværende kunder, der ønsker at udskifte eller købe en ekstra. Derudover oplever vi en efterspørgsel af brugte vaskerobotter.”

Vi ser frem til at et år, hvor vores vaskerobotter kommer ud til flere landbrug. ProCleaner X-serien byder nemlig også på en batteridreven udgave. Den passer især godt til de store stalde både i Danmark, men også i udlandet, hvor gårdenes størrelse oftest er i den stor skala.

Hvis du endnu ikke haft den store glæde af at få Morten og Procleaner X100 på besøg, kan vi trøste dig med, at du stadig har mulighed for det. Book en demonstration ved at udfylde kontaktformularen her – Så byder vi på en gratis vask og godt selskab!

 

Læs mere om vaskerobottens erobring af stalde i Danmark: Storsælger og udvider: – En dag vil alle måske have en vaskerobot