Washpower – Vaskeløsninger til landbruget

Washpower er stiftet af Jakob Søndergaard og Glenn Pedersen tilbage i 2016. Til dagligt huserer vi i Glyngøre, Midtjylland, hvor vi er 40 medarbejdere, der arbejder i hhv. produktion, udvikling og salg.

Foruden salget af vaskerobotter til svinestalde, har vi også tilføjet højtryksrensere, kemivogn og tilbehør til produktkataloget. Det nyeste skud på stammen er vores kyllingehusvasker, som blev introduceret i starten af 2020. 

Washpower i vækst – vaskerobotter indtager landbruget

I dag sælger vi til mere end 35 lande. Derudover arbejder vi hele tiden på at komme ud til flere landbrug, både i Danmark og i udlandet. Vi er altid interesseret i at gøre vores produkt mere tilgængeligt. Hvis du er forhandler eller slutbruger, har du mulighed for at booke en gratis demonstration af vores vaskerobot, så du med egne øjne kan se hvor effektivt vores produkt er.

 

Du kan læse mere om vores historie her

Engagerede medarbejdere med fokus på kvalitet

Vi ser Washpower som en stærk og troværdighed spiller inden for vasketeknologi, hvor både ledelse og medarbejdere hver dag oplever, at de er en del af noget vigtigt. Vores dygtige medarbejdere er drevet af innovation og opfindsomhed med fokus på at skabe de bedste løsninger for både samarbejdspartnere og slutkunder. Vi er ambitiøse på vores egne og samarbejdspartneres vegne. Washpower vil være kendt for at udvikle markedets bedste vaskeprodukter og tydeligt vise, hvorfor automatiske vaskeanlæg er fremtiden indenfor industrien.

Højteknologiske vaskeløsninger til landbruget er produceret i Danmark

Washpower har i en årrække udviklet brugervenlige, robuste og tekniske løsninger i kompromisløs kvalitet. Vi har fokus på at sikre et et sundere arbejdsmiljø, en høj hygiejne og bedre økonomi i kundernes drift. Med solide materialer og et gennemtænkt design, tilbyder Washpower ukomplicerede vaskeløsninger med de finesser og teknologier, markedet efterspørger.

 

Fordelene ved Washpowers vaskerobotter

  • Vores ProCleaner X100  og P200 tager op imod 80% af det beskidte arbejde og dermed en markant del af det manuelle arbejde, der er i forbindelse med nedvaskning af svinestalde og kyllingehuse.
  • Vores robotter kan programmeres til at køre, når du måtte ønske det. F.eks. om natten.
  • Vores software er intuitiv og let at gå til.
  • Vores robot mindsker den fysiske belastning. Belastningen på kroppen nedsættes, da du slipper for hårde og gentagende bevægelser. Derudover undgår du at indånde de gifte dampe, der i stalden.
  • Tidsbesparelsen du får ved at have en vaskerobot kørende, kan anvendes på andet i din daglige drift.

Læse mere om vores kyllingehusvasker

Læs mere om vores kyllingehusevasker

Læs mere om vores vaskerobot

Læs mere om vores ProCleaner X100, XB100, XT100

Vidste du at…

Nu også til kyllingehuse

Kyllingehusvaskeren er vores seneste produkt, som fik sin introduktion i januar 2020. Med denne robot, har vi taget maskineriet ud fra svinestalden og flyttet det ind i kyllingehusene. P200 rummer stadig den samme høje kvalitet og effektivitet.
Læs mere om den her

Konstant udvikling

Vi gerne vil være med i forreste linje, når det kommer til udvikling i branchen. Vi ser en værdi i at have studerende til at arbejde sammen med os, da de bidrager med nye inputs og viden. Vi kan i samme omgang bidrage med vores viden og erfaring, som de kan anvende til deres forskning.

Washpowers værdier

Hos Washpower følger vi tre værdier, som er grundstenene for den måde, vi arbejder og udvikler os på.

Ambitiøse

Vi vil udfordre, og udvikle, os selv vores kolleger og samarbejdspartnere.
Vi søger altid den bedste løsning og vej.

Troværdige

Vores samarbejdspartnere og kolleger skal kunne regne med os – ”Et ord er et ord”.
Vi gør os umage og skaber gode oplevelser

Rummelige

Vi giver plads til forskellighed, og skaber rammerne hvori man kan udvikle sig selv, vokse, og tage ansvar.
Vi er gode kolleger og samarbejdspartnere som hjælper og støtter. Vi har altid plads til at give et smil.

 

Washpowers mission

Washpower udvikler og sælger vaskeløsninger til landbrug og industri med fokus på at lette det hårde og slidsomme manuelle vaskearbejde. Vi arbejder ud fra filosofien ”Make cleaning easy.”

Washpowers Vision

På verdensplan vil Washpower være landbrugets foretrukne leverandør af vaskeløsninger til staldanlæg, samtidig med at vi fortsat udvikler virksomheden med fokus på at sikre medarbejdertrivsel, bæredygtighed og rentabilitet.