Hos Washpower øger man nu indsatsen på det amerikanske marked og etablerer kontor i Chicago. Magnus Leth er ansat som Vice President, med ansvar for at drive salgsindsatsen i USA og sikre, at de gode tendenser på markedet fortsætter.

Washpower blev etableret i 2016 og siden er det gået stærkt. I foråret 2022 blev salget af vaskerobot nr. 1.000 rundet, og Washpower er nu til stede på 35 markeder og har mere end 40 ansatte.

Med etableringen af Washpower Inc og ansættelse af Magnus Leth runder Washpower endnu en milepæl, med det første datterselskab uden for Danmarks grænser.

Magnus kommer fra en stilling på det Danske Generalkonsulat i Chicago, hvor han var med til at drive en virksomhedsalliance for udstyrsleverandører til svineproduktion og varetage kommercielle interesser indenfor landbrugs- og fødevaresektoren. Det var i den forbindelse, at samarbejdet startede med Washpower, hvor Magnus kontaktede salgschef Lars Thejl fra Washpower.

Det blev fra start et stærkt parløb, og i sin tid på konsulatet besøgte Magnus Washpower flere gange. Da tilbuddet kom om at få ansvar for salget af vaskerobotter i USA, var Magnus ikke i tvivl: ”Jeg er utrolig stolt og beæret over den tillid som Washpower har vist mig. Vi har et unikt produkt, som der er stor efterspørgsel på i USA, og som kun er blevet forstærket af den store mangel på arbejdskraft i landbruget. Jeg forudser vækst på markedet, og glæder mig enormt til at komme igang”

Salgschef, Lars Thejl, tilføjer omkring etableringen af Washpower Inc med Magnus i spidsen: ”Set i forhold til, at vi nu har en fast mand i USA, med et etableret netværk i landbrugssektoren regner vi med, hurtigt, at kunne bygge ovenpå vores eksisterende salg. Vi kan nu aktivt arbejde med et marked, hvor potentialet er enormt og sikre, at vi kan eksekvere når store kunder henvender sig”