Washpower – Vaskeløsninger til landbruget

Washpower er stiftet af Jakob Søndergaard og Glenn Pedersen tilbage i 2016. Til dagligt huserer vi i Glyngøre, Midtjylland, hvor vi er 40 medarbejdere, der arbejder i hhv. produktion, udvikling og salg.

Foruden salget af vaskerobotter til svinestalde, har vi også tilføjet højtryksrensere, kemivogn og tilbehør til produktkataloget. Det nyeste skud på stammen er vores kyllingehusvasker, som blev introduceret i starten af 2020. 

Det hele startede med Jakobs Smedie 

Den første Washpower vaskerobot så dagens lys, da Jakob stadig drev Jakobs Smedie. Her beskæftigede han sig med almene reparationer for de lokale landmænd i Thy. Jakob var kendt som lidt af en Ole opfinder blandt de lokale. Et par forespørgsler fra kunder, der efterlyste en nem måde at vaske deres stalde på, blev starten på de første prototyper af vaskerobotten ProCleaner X100. Et par robotter blev efterfølgende produceret, når der var efterspørgsel, men det var sideløbende med det arbejde, der ellers var. I 2013 kunne Jakob introducere ProCleaner X100. 

Mødet med Glenn – vaskerobotten går fra sidegeschæft til god forretning

Både Glenn og Jakob var medlem af hver deres netværksgrupper, hvor en fælles bekendt Jesper, mente de kunne være interessante for hinanden, idet Jakob havde nævnt, at han ved siden af sin smedevirksomhed solgte et par vaskerobotter i ny og næ. På dette tidspunkt arbejde Glenn som virksomhedsrådgiver i Skive-Viborg området, og det var på baggrund af dette, at der var et potentiale for et samarbejde. 

I 2014 møder de to ejere hinanden, som fører til, at Glenn bliver hyret ind som virksomhedskonsulent for Jakobs Smedie. Udbyttet fra dette samarbejde fører til et salg på 14 solgte robotter i 2015. 

I 2016 bliver Glenn partner, og i samme omgang stifter de en selvstændig virksomhed, som drives ved siden af hhv. Jakobs Smedie og Glenns konsulentvirksomhed. Det bliver startskuddet for Washpower, som vi kender det i dag.

Washpower i vækst – vaskerobotter indtager landbruget

Siden er det gået stærkt. I kraft med at interessen blev større for vaskerobotterne fra både ind- og udland, besluttede Jakob og Glenn i 2018 at lukke deres respektive virksomheder og satse 100% på Washpower. 

I dag sælger vi til 25 lande. Derudover arbejder vi hele tiden på at komme ud til flere landbrug, både i Danmark og i udlandet. Vi er altid interesseret i at gøre vores produkt mere tilgængeligt. Hvis du er forhandler eller slutbruger, har du mulighed for at booke en gratis demonstration af vores vaskerobot, så du med egne øjne kan se hvor effektivt vores produkt er.

 

Du kan læse mere om vores historie her

Engagerede medarbejdere med fokus på kvalitet

Vi ser Washpower som en stærk og troværdighed spiller inden for vasketeknologi, hvor både ledelse og medarbejdere hver dag oplever, at de er en del af noget vigtigt. Vores dygtige medarbejdere er drevet af innovation og opfindsomhed med fokus på at skabe de bedste løsninger for både samarbejdspartnere og slutkunder. Vi er ambitiøse på vores egne og samarbejdspartneres vegne. Washpower vil være kendt for at udvikle markedets bedste vaskeprodukter og tydeligt vise, hvorfor automatiske vaskeanlæg er fremtiden indenfor industrien.

Højteknologiske vaskeløsninger til landbruget er produceret i Danmark

Washpower har i en årrække udviklet brugervenlige, robuste og tekniske løsninger i kompromisløs kvalitet. Vi har fokus på at sikre et et sundere arbejdsmiljø, en høj hygiejne og bedre økonomi i kundernes drift. Med solide materialer og et gennemtænkt design, tilbyder Washpower ukomplicerede vaskeløsninger med de finesser og teknologier, markedet efterspørger.

Hvorfor købe en Washpower vaskerobot til landbruget? 

Hvis du ikke tidligere har haft muligheden for at prøve en vaskerobot, kan det måske virke overflødigt med sådan en. Men faktisk er vaskerobotten designet specifikt til at gøre den daglige drift i stalden lettere.
De første prototyper blev tegnet efter den feedback og forespørgsel landmændene er kommet med igennem tiden. Vores eksisterende kontaktflade med landbruget, har givet erfaring og en forståelse for landbruget og landmandens arbejde. Derfor er vores innovation og design udviklet til at løse en af landbrugets mest ressourcekrævende opgaver.

Fordelene ved Washpowers vaskerobotter 

  • Vores ProCleaner X100  og P200 tager op imod 80% af det beskidte arbejde og dermed en markant del af det manuelle arbejde, der i forbindelse med nedvaskning af svinestalde og kyllingehuse.
  • Vores robotter kan programmeres til at køre, når du har brug for det.
  • Vores software er intuitiv og let at gå til.
  • Vores robot mindsker den fysiske belastning. Belastningen på kroppen nedsættes, da du slipper for hårde og gentagende bevægelser. Derudover undgår du at indånde de gifte dampe, der i stalden.
  • Tidsbesparelsen du får ved at have en vaskerobot kørende, kan anvendes på andet i din daglige drift.

Læse mere om vores kyllingehusvasker

Læs mere om vores kyllingehusevasker

Læs mere om vores vaskerobot

Læs mere om vores ProCleaner X100, XB100, XT100

Læs mere om vores kemivogn

Læs mere om vores kemivogn.

Vidste du at…

Bedsted Thy

Washpower indtil 2020 havde sine lokaler i Bedsted Thy, Nordvestjylland. På grund af vokseværk i ordrebogen og mangel på plads, var det på tide at komme ud i nye omgivelser. 

Læs mere om flytningen her:

Ikke de første

Det ikke er første gang, at vaskerobotter har været på markedet. Tidligere robotter fra andre udbydere, var dog for vanskelige at anvende, dyre i drift og havde for mange fejl. Det betød at de første kunder skulle overbevises om, at ProCleaner X100 er en god investering. 

Nu også til kyllingehuse

Kyllingehusvaskeren er vores seneste produkt, som fik sin introduktion i januar 2020. Med denne robot, har vi taget maskineriet ud fra svinestalden og flyttet det ind i kyllingehusene. P200 rummer stadig den samme høje kvalitet og effektivitet.
Læs mere om den her

Konstant udvikling

Vi gerne vil være med i forreste linje, når det kommer til udvikling i branchen. Vi ser en værdi i at have studerende til at arbejde sammen med os, da de bidrager med nye inputs og viden. Vi kan i samme omgang bidrage med vores viden og erfaring, som de kan anvende til deres forskning.

Washpowers værdier

Hos Washpower følger vi tre værdier, som er grundstenene for den måde, vi arbejder og udvikler os på.

Et stærkt og ambitiøst team

Vores dygtige medarbejdere er drevet at innovation og opfindsomhed, og med fokus på at skabe de bedste løsninger for både samarbejdspartner og slutbrugere.

Troværdighed i højsædet

Vi tænker service ind i hele vores produktion.
Brugervenlighed er tænkt ind i vores design,
materialerne er valgt med omhu og de
tekniske manualer og brugsanvisninger er nemme at gå til. Vores medarbejdere er trænede i at yde den bedste service for vores kunder. 

En rummelig virksomhed

Washpower arbejder ud fra en værdi om rummelighed i vores daglige arbejde. Vi støtter op om de mennesker,
der ikke har en lige vej ind på arbejdsmarkedet. Rummeligheden er ligeledes en nøgleværdi i samarbejdet med vores fohandlere, kunder og
slutbrugere. Vi  arbejder hver dag for,
at skabe gode relationer, der er båret af tillid og gensidig respekt.

Washpowers mission:

Washpower udvikler og sælger vaskeløsninger til landbrug og industri med fokus på at lette det hårde og slidsomme manuelle vaskearbejde. Vi arbejder ud fra filosofien ”Make cleaning easy.”

 

Washpowers Vision:

På verdensplan vil Washpower være landbrugets foretrukne leverandør af vaskeløsninger til staldanlæg, samtidig med at vi fortsat udvikler virksomheden med fokus på at sikre medarbejdertrivsel, bæredygtighed og rentabilitet.